bankenvergelijking.nl
HomeZakelijkZakelijk Krediet New10 Zakelijk Krediet

 New10 Zakelijk krediet   aanvragen

New 10 Zakelijk krediet

Bij een zakelijk krediet van New10 kun je flexibel lenen en terugbetalen, gewoon wanneer het uitkomt. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.

Een zakelijk krediet is bedoeld voor ondernemers die tijdelijk behoefte hebben aan extra geld, bijvoorbeeld om een betalingsachterstand van klanten op te vangen of om de voorraad aan te vullen.

Hoe werkt het?

De aanvraag verloopt volledig digitaal. Via de website lever je jaarcijfers in en een transactieoverzicht van je zakelijke rekening. Dit duurt 15 minuten.

Ook vraagt New10 zekerheden, zoals het recht om bepaalde goederen te mogen verkopen als je het geld niet terugbetaalt. Zekerheden kunnen de rente verlagen.

New10 reageert binnen een werkdag. Als New10 de aanvraag goedkeurt, krijg je een bepaalde limiet toegewezen. Die kan maximaal €250.000 zijn. Tot de limiet kun je gedurende een jaar flexibel geld opnemen.

Iedere maand moet je de af- en bijschrijvingen op je zakelijke rekening uploaden naar New10. Na een jaar bekijkt New10 de situatie opnieuw. Als je nog aan dezelfde criteria voldoet als bij de aanvraag, wordt het krediet verlengd.

Voor wie?

Leningen van New10 zijn bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf. Het zakelijk krediet is geschikt voor eenmanszaken, vof’s, bv’s en maatschappen.

Wat kost het?

New10 brengt tussen de 5,2 en 9,1% rente in rekening. Hoeveel precies, dat hangt af van de beoordeling van je kredietwaardigheid. De rente blijft gedurende een jaar hetzelfde. Je betaalt alleen over het opgenomen bedrag.

Daarnaast betaal je 0,05% servicekosten per maand.

Ten slotte betaal je een bedrag aan aflossing, maar dit kun je ook meteen weer opnemen. Extra aflossen is kosteloos.

Bijzondere voordelen

  • Geen nieuwe betaalrekening nodig
  • Snel digitaal aanvragen
  • Leen bij een stabiele bank
  • Flexibel opnemen en terugbetalen

> Vraag hier een zakelijk krediet aan bij New10!

Wie is New10?

New10 is een dochteronderneming van ABN Amro. Het geleende geld komt volledig van deze bank.

Wat moet ik verder weten?

Voor dit product is een zakelijke betaalrekening nodig van ABN Amro, ING, Rabobank, Knab, SNS of Regiobank.

Belangrijkste kenmerken
Minimale lening€ 5.000,-
Maximale lening€ 250.000,-
Rente5,20% - 9,10%
ยป Bezoek website