bankenvergelijking.nl
homeZakelijkZakelijk Krediet Rabobank Zakelijk Financieren

 Rabobank Zakelijke lening   aanvragen

Rabobank

Met de Zakelijke lening van de Rabobank leen je geld voor bijvoorbeeld nieuwe machines, inventaris, een auto of een pand. Je kunt deze bedrijfslening online aanvragen.

Je geeft na inloggen aan waar je de financiering voor nodig hebt. Rabobank vraagt resultaten van het afgelopen jaar of een ondernemingsplan. Verder heb je de laatste aangifte inkomstenbelasting nodig en een prognose voor volgend jaar. Vervolgens voer je een gesprek met een adviseur over de beste oplossing. Dat kan ook een combinatie van een lening, crowdfunding en/of lease zijn.

Kenmerken

De looptijd is afgestemd op de levensduur van het bedrijfsmiddel of het pand. Je kunt zelf kiezen voor een vaste of een variabele rente, die je maandelijks betaalt samen met een vast bedrag aan aflossing. Per kwartaal betalen kan ook tegen een hogere rente. Extra aflossen mag jaarlijks tot 5%. Bij het variabele tarief Variabel Plus mag je ieder moment zoveel aflossen als je wilt. 

Voorwaarden

Je mag het geld alleen gebruiken voor het financieringsdoel dat je in je aanvraag hebt genoemd. De bank kan hiervoor om nota’s vragen. Verder heb je een zakelijke Rabo Wereldpas nodig en Rabo Internetbankieren.

Wat kost het?

De vaste rente bedraagt tussen de 1 en 14%. Variabele rente varieert van 2 tot 13,5%. Hierbij mag je onbeperkt extra aflossen. De hoogte van de rente hangt onder andere af van het risico en de looptijd. Het minimale aflosbedrag is altijd €300.

Verder betaal je behandelingskosten die variëren van €100 voor een lening tot €100.000 tot €1.750 voor een lening tussen €500.000 en €1.000.000. Een voorwaarde is dat je jaarcijfers aanlevert via de standaard SBR en voorwerk doet via de online aanvraagmodule. Doe je dat niet, dan pakken de kosten €250 tot €500 hoger uit. Vraag je financiering aan voor in totaal meer dan €1.000.000, dan bedraagt de afsluitprovisie tussen 0,20% en 2,50%, afhankelijk van de omvang en het risico.

Bijzondere voordelen

  • Persoonlijk gesprek na aanvraag (reactie na 1 werkdag)
  • Keuze tussen vaste en variabele rente
  • Er zijn bij Rabobank ook alternatieve financieringsvormen mogelijk, zoals lease en crowdfunding.

> Zakelijke lening Rabobank aanvragen

Belangrijkste kenmerken
Minimale lening€ 5.000,-
Maximale lening€ 3.000.000,-
Rente1,00% - 14,00%
ยป Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook