José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Bij deze nieuwe kredietverlener kunnen bedrijven tot 50.000 euro lenen. Als het krediet wordt verstrekt, staat het geld de volgende werkdag op je rekening.

Heb je geld nodig voor je debiteuren? Moet je voorraad, machines of transportmiddelen betalen? Of heb je geld nodig voor onroerend goed, marketing of personeel? Voor deze en andere zakelijke doeleinden kun je krediet krijgen.

Hoe werkt het?

De kredietwaardigheid van ondernemingen wordt beoordeeld op basis van gegevens van de Kamer van Koophandel en een persoonlijke identificatie door middel van iDin. Hiervoor moet je inloggen op je privérekening. Je weet dan binnen vijftien minuten of je kans maakt op krediet.

Daarna moet je je banktransacties van de laatste twaalf maanden laten zien, zowel zakelijk als privé. Na een analyse daarvan volgt ten slotte een telefoongesprek.

Voor wie?

Bv’s met één eigenaar en bestuurder kunnen een krediet aanvragen. Eenmanszaken die minimaal een jaar bestaan ook, maar zij krijgen maximaal 25.000 euro. Verder moet je een privérekening hebben bij een van deze Nederlandse banken: ABN Amro, ASN, Bunq, ING, Rabobank, Regiobank of SNS.

Voor andere rechtsvormen is deze aanbieder (nog) niet geschikt.

Wat kost het?

Je betaalt 1,5 tot 2,38 procent rente per maand. Wanneer je aflost, bepaal je zelf. Dat mag ook in één keer zonder boete.

Bijzondere aspecten

  • Snelle aanvraagprocedure
  • Geen aflossingsverplichting
  • Boetevrij aflossen
  • Heldere voorwaarden

> Vraag hier het zakelijk krediet aan

Belangrijkste kenmerken


Minimale lening€ 1.000,-
Maximale lening€ 50.000,-
Rente1,50% - 2,38% per maand

» Bezoek website


> Vraag hier het zakelijk krediet aan


Wie is Yeaz?

Yeaz staat voor ‘yes’, het antwoord dat het bedrijf wil geven op kredietaanvragen. De kredietverlener is onderdeel van het Zweedse Svea Ekonomi. Dit bedrijf is in Nederland ook actief op het gebied van factoring onder de naam Svea Finans.