Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Knab biedt Zakelijk Kwartaal Sparen op dit moment niet aan, omdat de rente op deze rekening gelijk is aan de rente van Zakelijk Flexibel Sparen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je ontvangt ieder kwartaal een basisrente. Daarnaast krijg je een bonusrente over het laagste saldo van het afgelopen kwartaal.

Deze rekening is daarom minder geschikt als je zakelijke spaartegoed sterk fluctueert. Overweeg dan Zakelijk Flexibel Sparen van Knab.

Betaalrekening is voorwaarde

Deze spaarrekening heeft als voorwaarde dat je een Knab Zakelijk-pakket aanvraagt. Daarvoor betaal je €6 per maand. Je hebt dan niet alleen een spaarrekening maar ook een zakelijke betaalrekening, die redelijk compleet is.

De zakelijke rekening is geschikt als je weinig transacties doet, want tot 1.000 transacties per jaar betaal je niets.

Verder zijn de mogelijkheden wat beperkt. Er ontbreken specifieke zakelijke diensten zoals bedrijfskrediet of een pinautomaat. Als je echter een eenvoudige zakelijke rekening wilt, dan heb je aan Knab Zakelijk zeker voldoende.

Kortom, zoek je een aantrekkelijke zakelijke spaarrekening mét voordelige zakelijke rekening, dan is Knab Zakelijk Kwartaal Sparen zeker het overwegen waard.

Bijzondere aspecten

  • Zakelijk sparen tegen een concurrerende rente
  • Compleet zakelijk betaal- en spaarpakket

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Maximale rente0,00 %
Minimale inleg€ 1,-
Speciale voorwaardenJa
DepositogarantieNederlands
Maximale garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal

» Bezoek website


> Open hier de Knab-spaarrekening Zakelijk Kwartaal Sparen