José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Capitalbox verstrekt leningen aan het midden- en kleinbedrijf zonder onderpand. De aanvraagprocedure neemt weinig tijd in beslag.

Toekenning van de lening duurt maximaal een werkdag na ontvangst van alle gegevens.

Je betaalt de lening terug in 1 tot 36 maandelijkse termijnen. Eerder aflossen mag altijd, zonder kosten. Wil je de lening verlengen of verhogen, dan kun je hiervoor tijdens de looptijd een voorstel aanvragen.

Hoe werkt het?

De aanvraag verloopt volledig online. Je uploadt een kopie van een ID-bewijs. Verder moet je een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening opsturen en soms ook extra cijfers, zoals de jaarrekening, de balans en/of de belastingaangifte(s) van het afgelopen jaar.

Je ontvangt dan een offerte, waarop je ja of nee kunt zeggen. Ga je akkoord, dan ontvang je het geld binnen enkele dagen op je rekening.

Voor wie?

Capitalbox leent alleen geld uit aan bedrijven die minimaal een jaar actief zijn en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. De jaaromzet moet minimaal 48.000 euro bedragen. Eigenaren en aandeelhouders moeten in Nederland wonen. Capitalbox vraagt om een persoonlijke garantstelling.

Wat kost het?

De maandrente is afhankelijk van het risicoprofiel. Je betaalt maandelijks een vast bedrag terug. Daarnaast betaal je 2,95 procent van het geleende bedrag als opstartkosten.

Bijzondere aspecten

  • Online aanvraag
  • Binnen 2 dagen op je rekening
  • Terugbetalen in 36 maanden
  • Gratis vervroegd aflossen

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Minimale lening€ 5.000,-
Maximale lening€ 350.000,-
Renteop aanvraag

» Bezoek website


> Vraag hier een lening aan bij Capitalbox


Wie is Capitalbox?

Capitalbox (voorheen B2businesslening.nl) is een onderdeel van Ferratum Group, een beursgenoteerde financieringsinstelling die actief is in circa 20 landen. Capitalbox heeft kantoren in Stockholm, Helsinki, Vilnius en Kopenhagen.