bankenvergelijking.nl
homeZakelijk Zakelijke Lening

OEI, AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT. KOM BINNENKORT TERUG!

Een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.

Bekijk ook zakelijke kredieten en de mogelijkheid tot lenen via factoring.

Vergelijke zakelijke leningen

New10 Zakelijke lening voor eenmanszaken
New10 Zakelijke lening voor eenmanszaken: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 250.000,-
rente p.j.: 
3,20% - 9,20%
Bridgefund Zakelijke lening
Bridgefund: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 250.000,-
rente p.j.: 
1,50% - 5,00% per maand
New10 Zakelijke lening voor bv's
New10 Zakelijke lening voor bv's: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 1.000.000,-
rente p.j.: 
3,20% - 9,20%
Qeld Bedrijfsleningen
Qeld: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 50.000,-
rente p.j.: 
4,00% - 15,00%
Funding Circle
Funding Circle Zakelijke lening: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 250.000,-
rente p.j.: 
3,79% - 19,90%
Knab Crowdfunding
Knab Crowdfunding Lenen: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 2.500.000,-
rente p.j.: 
5,00% - 9,00%
Krediet Vooruit
KredietVooruit.nl: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 250.000,-
rente p.j.: 
1,50% - 2,00% per maand
Swishfund
Swishfund: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 250.000,-
rente p.j.: 
1,50% - 2,30% per maand
Collin Crowdfund zakelijk krediet
Collin Crowdfund Lenen: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 2.500.000,-
rente p.j.: 
5,00% - 9,00%
Kapitaal Op Maat Lenen
Kapitaal Op Maat Lenen: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 2.500.000,-
rente p.j.: 
5,50% - 9,50%
Qredits MKB-krediet
Qredits MKB-krediet: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 250.000,-
rente p.j.: 
7,75%
Qredits Microkrediet
Qredits Microkrediet: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 50.000,-
rente p.j.: 
8,75%
Rabobank
Rabobank Zakelijke lening: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
€ 3.000.000,-
rente p.j.: 
1,00% - 14,00%
ing
ING Rentevastlening: een zakelijke lening voor je bedrijf kun je online aanvragen, ook als je nog geen relatie hebt met de aanbieder.
maximum: 
-
rente p.j.: 
0,75% - 12,95%

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een lening van een bedrijf bij een bank of financieringsinstelling. Als ondernemer krijg je het geleende bedrag in één keer op je bankrekening. Vervolgens betaal je het met rente gespreid terug.

De looptijd kan variëren van 1 tot wel 25 jaar. Aan het eind van de looptijd moet het volledige bedrag zijn terugbetaald. Op vervroegd aflossen staat meestal een boete.

Waarvoor is een zakelijke lening geschikt?

Een zakelijke lening is heel geschikt voor de financiering van bedrijfsmiddelen, bedrijfsuitbreiding, verbouwing en innovatie. 

Hoe vraag ik een zakelijke lening aan?

Doe een online aanvraag via de website van de aanbieder en upload de gevraagde documenten (jaarcijfers, ondernemingsplan en/of een overzicht van je bankrekening).

De bank kan ook vragen naar eigen vermogen en een borgstelling.

Hoeveel kost een zakelijke lening?

De bank of financieringsinstelling bepaalt de rente pas na het beoordelen van het risico. Deze rente staat voor lange tijd vast. Je weet dus van tevoren wat je maandlasten zijn.

Daarbij komen afsluitkosten.

Welke alternatieven zijn er?

Een zakelijk krediet geeft meer flexibiliteit om geld op te nemen wanneer je het nodig hebt en boetevrij terug te betalen als het kan. Deze vorm van lenen is daardoor meer geschikt voor als je tijdelijk extra geld nodig hebt. De rente voor een zakelijk krediet ligt gemiddeld iets hoger dan voor een zakelijke lening. Vergelijk hier zakelijke kredieten.

Factoring is lenen op basis van uitstaande facturen. Bekijk hier de beste aanbieders van factoring in Nederland.

Lees ook de artikelen: