bankenvergelijking.nl
homeBeleggenDuurzaam Beleggen ASN Doelbeleggen

 ASN Doelbeleggen   aanvragen

ASN Doelbeleggen

Beleggen met een goed gevoel, maar ook met een vooropgesteld doel. Dat kan met ASN Doelbeleggen. De online Doelplanner helpt je om je doel, inleg en fonds te kiezen.

Je kunt in de Doelplanner eerst een inleg invullen en kijken welk doel daarbij past, of eerst een doel bepalen en zien welke inleg daarvoor nodig is.

Waarin kun je beleggen?

Er is keuze uit vijf mixfondsen, die variëren van zeer defensief tot zeer offensief. Hoe offensiever het fonds, des te groter de kans op een hoog rendement, maar ook op een groot verschil tussen vette en magere jaren.

Wat alle fondsen gemeen hebben, is de verantwoorde keuze van aandelen en obligaties. Deze zijn uitsluitend van bedrijven en organisaties die met respect omgaan met de wereld en de samenleving.

Hoe werkt het?

Je opent online een rekening voor ASN Doelbeleggen. Vervolgens kies je een mixfonds en het percentage dat je wilt beleggen. De rest van je inleg blijft op de rekening staan en levert een spaarrente op van 0,08 procent. Vervolgens stort je geld op de rekening om aandelen van het gewenste mixfonds te kunnen kopen.

Het is de bedoeling dat je regelmatig checkt of je vermogen groeit zoals je dat had verwacht. Je kunt je ook laten waarschuwen als de resultaten tegenvallen.

Wat kost het?

ASN Doelbeleggen kost 3 procent aan servicekosten. De aankoopkosten bedragen 0,175 tot 0,250 procent. Fondskosten (0,70 - 0,90 procent) en portefeuilletransactiekosten (0,07 - 0,11 procent) zijn verwerkt in de koers.

Je bent volledig vrij om je inleg te verhogen, te verlagen of terug te brengen tot nul. Ook kun je te allen tijde je beleggingen verkopen. Je betaalt dan wel zogenoemde afslagkosten à 0,175 procent.

Bijzondere voordelen

  • Duurzaam beleggen
  • Gebruiksvriendelijke Doelplanner
  • Makkelijke manier van vermogen opbouwen
  • Altijd inzicht in de waarde van je beleggingen
  • Flexibel inleggen en opnemen

> Begin hier met ASN Doelbeleggen!

Wat moet ik verder weten?

Het geld op je beleggingsrekening valt onder het depositogarantiestelsel, dat een bedrag tot 100.000 euro garandeert. De waarde van de beleggingen zelf kan fluctueren.

Belangrijkste kenmerken
Beheerkosten0,30 % (max. € 300 per jaar) + fondskosten (max. 0,9 %)
Order € 1.000€ 1,75
Order € 5.000€ 8,75
Minimale inleg€ 1,-
» Bezoek website