Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Met Knab Beheerd Beleggen kies je niet zelf waar je in belegt, maar laat je de bank alle beslissingen nemen.

Knab doet dat op basis van je profiel. Hiervoor moet je eerst enkele vragen beantwoorden, zodat de bank kan vaststellen wat je doel is en hoeveel risico je wilt lopen.

Daarna wordt er automatisch voor je belegd in onder meer aandelen en obligaties.

Het is mogelijk om maandelijks een bedrag in te leggen of eenmalig. Je kunt starten met ieder bedrag. Knab adviseert uiteindelijk meer in te leggen, omdat bij een klein bedrag de kosten relatief hoog zijn.

De waarde van je beleggingen volg je met internetbankieren of de app van Knab. Daarom heb je ook Knab Privérekening nodig, het betaalpakket van deze bank. Beleggen met Knab Zakelijk kan ook.

Je moet dus klant van Knab zijn of willen worden. Knab Privérekening kost €72 per jaar, een zakelijke rekening kost €84 per jaar.

Waarin kun je beleggen?

De bank belegt wereldwijd voor jou in onder meer aandelen, obligaties en vastgoed, via beleggingsfondsen die actief worden beheerd.

Wat kost het?

Knab vraagt een jaarlijkse beheervergoeding van 0,60% voor vermogens tot €25.000. Daarbovenop komt maximaal 0,38% aan kosten voor het fonds.

Bijzondere aspecten

  • Niet zelf aandelen kopen
  • Erg laagdrempelig voor Knab-klanten
  • Relatief goedkoop vermogensbeheer

Door Redactie Bankenvergelijking

> Ga verder om deze beleggingsrekening te openen

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,60 % (+ max. 0,39 % fondskosten)
Order € 1.000€ 0,-
Order € 5.000€ 0,-
Minimale inleg€ 1,-

» Bezoek website


> Ga verder om deze beleggingsrekening te openen