Een zakelijke betaalrekening kan je veel opleveren

(Advertorial) Ga je voor jezelf beginnen? Regel je geldzaken dan goed met een zakelijke betaalrekening. Waarom dat slim is? Je leest het hier.

Een zakelijke betaalrekening als zzp’er heeft veel voordelen. Zo zorg je dat je je geldzaken voor privé en zakelijk scheidt. Dat geeft overzicht: je ziet meteen hoe je geldzaken ervoor staan, wat je uitgeeft, wat je nodig hebt en hoeveel je aan buffer overhoudt.

Dat is niet alleen handig voor jezelf, maar je boekhouder en de Belastingdienst zijn er ook blij mee. Want zo zijn ze geen tijd kwijt (en jij dus geen geld) aan het ontrafelen van alle geldstromen. Plus een rekening op naam van je bedrijf komt wel zo professioneel over voor opdrachtgevers en klanten.

Een zakelijke betaalrekening met veel extra’s

Een voorbeeld van een zakelijke betaalrekening is de SNS ZZP Rekening. Deze rekening van SNS is speciaal voor zzp’ers, zodat je niet betaalt voor zakelijke opties die je als kleine ondernemer toch niet gebruikt.

Je betaalt een vast laag bedrag van € 7,50 per maand en krijgt extra’s waar je echt wat aan hebt:

• 1.000 transacties zonder extra kosten
• rente over je saldo tot € 5.000
• een handige app waarmee je altijd en overal je geldzaken kunt regelen

Probeer nu een half jaar gratis

Twijfel je toch nog of een zakelijke betaalrekening wat voor je is? Je kunt SNS ZZP Rekening nu een half jaar gratis proberen. Dit kan als je haar voor 31 december 2017 opent en de SNS Mobiel Bankieren app gebruikt. Alleen bij iets bijzonders als een spoed- of buitenlandbetaling komen er kosten bij.

Kijk voor de actievoorwaarden op snsbank.nl/zzp.

(door SNS Bank, 29 november 2017)