Knab favoriet onder zzp'ers

(Advertorial) Zzp’ers en freelancers hebben een duidelijke voorkeur voor Knab als het gaat om hun bankzaken. Dat bleek eerder al uit een onderzoek van Business Insider. ZZP Barometer trekt nu dezelfde conclusie.

Volgens ZZP Barometer heeft ruim een op de vier zelfstandige professionals zijn zakelijke bankrekening bij Knab. Met Knab Zakelijk regel je al je bankzaken online voor één vast maandbedrag (5 euro).

Omdat de eerste duizend transacties gratis zijn, is het pakket interessant voor veel zzp’ers en eenmanszaken.

Knab Zakelijk heeft in vier jaar tijd veel veranderd voor kleine zelfstandigen die een zakelijke rekening nodig hebben. Daarvóór hadden bijna alle zzp’ers een rekening bij een van de grote banken: 40% koos voor Rabobank, 30% voor ING en 22% voor ABN Amro.

Op dit moment staat Knab bovenaan met 28%, gevolgd door Rabobank en ING met allebei 25%, vertelt de barometer.

Volgens Knab-directeur Robbert Bakker heeft een ondernemer nu meer keuze. “Onze zakelijke klanten geven aan dat ze voor Knab kiezen vanwege de lage kosten en het gemak van volledig online je bankzaken regelen”, zegt hij.

ZZP Barometer ondervroeg bijna duizend zzp’ers.

Ben jij ook zzp’er? Met de onlinecalculator van Knab kun je simpel berekenen hoeveel je kunt bezuinigen op bankkosten. Voor 75.000 ondernemers die dat hebben gedaan blijkt de besparing gemiddeld 585 euro per jaar te zijn.

Lees hier onze review van Knab Zakelijk.

(door Bankenvergelijking en Knab, 22 augustus 2018)


Lees ook: Welke bankrekening kiest een zzp'er?