bankenvergelijking.nl
HomePrivate Banking Van Lanschot Bankiers

 Van Lanschot Bankiers   aanvragen

Van Lanschot is de oudste private bank van Nederland.

Van Lanschot is de oudste private bank van Nederland, opgericht in 1737. Als familiebedrijf is de bank vooral gespecialiseerd in vermogensoverdracht.

Uw vermogenssituatie wordt in kaart gebracht met een digitale scan. Van Lanschot berekent uw mogelijkheden tegen verschillende risico's en maakt een beleggingsplan.

Voor wie?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor private banking bij Van Lanschot, dan maakt u online een afspraak met de bank.

Uw vermogen beleggen

U kunt het beleggen overlaten aan experts (vermogensbeheer), zelf de aan- en verkoopbeslissingen nemen (met advies) of helemaal zelfstandig beleggen: zonder advies, maar met online toegang tot informatie.

Wilt u online beleggen met hulp op afstand, dan kiest u voor Evi Beheer of Evi Advies, al vanaf €1.000 inleg.

Wat kost het?

Op de website kunt u tarievenkaarten downloaden.

Bij vermogensbeheer moet u rekening houden met een beheervergoeding, plus transactie- en fondskosten. De beheervergoeding is afhankelijk van uw risicoprofiel en loopt van 0,79% van uw vermogen (inkomensgericht beleggen) tot 1,51% (offensief beleggen) op jaarbasis.

Bij beleggingsadvies betaalt u vaste kosten per jaar vanaf 0,42%, plus 0,20% per transactie, voor het eenvoudigste serviceniveau.

Zelf beleggen begint met een vaste servicefee van 0,15% over uw belegd vermogen, minimaal €200 per jaar.

> Meer weten over private banking bij Van Lanschot

Belangrijkste kenmerken
Minimale inleg€ 1.000,-
ยป Bezoek website