Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Zakelijk sparen met deposito's bij Knab heeft enkele interessante voordelen. Je mag bijvoorbeeld de einddatum van de looptijd zelf bepalen, tot op de dag precies.

De spaarperiode is minimaal 1 jaar en maximaal 9 jaar. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de rente.

Een ander voordeel is dat je zoveel deposito's kunt openen als je wilt. Houd je er meerdere tegelijk aan met verschillende looptijden, dan komt er regelmatig spaargeld vrij. Zo profiteer je van een betere rente, maar is een belangrijk deel van je zakelijk spaargeld toch beschikbaar.

Tussentijds opnemen is eventueel ook mogelijk. Er moet dan wel boeterente worden betaald, plus administratiekosten (50 euro).

Tot slot is het gemakkelijk om deposito's te combineren met de andere zakelijke spaarformules van Knab, zoals Flexibel Sparen. Voor zakelijk sparen heb je wel een zakelijke betaalrekening bij Knab nodig. Die kost 7 euro per maand.

Bijzondere aspecten

  • Relatief goede rente
  • Spaarperiode tot op de dag te bepalen
  • Lage minimuminleg van €1.000

Door Redactie Bankenvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Minimale inleg€ 1.000,-
DepositogarantieNederlandse
Maximale garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringJaarlijks
10 jaar-
5 jaar2,55 %
4 jaar2,50 %
3 jaar2,50 %
2 jaar2,50 %
1 jaar2,50 %

» Bezoek website


> Knab Zakelijk Deposito Sparen hier aanvragen bij Knab