bankenvergelijking.nl
HomeZakelijkZakelijk Krediet Qredits Microkrediet

 Qredits Microkrediet   aanvragen

Qredits Microkrediet

Iedereen met een goed plan voor een nieuw bedrijf kan bij Qredits terecht voor deze zakelijke lening tot maximaal 50.000 euro.

Qredits is een Nederlandse financier die ondernemers op individueel niveau helpt. Niet alleen met het starterskrediet zelf, ook met persoonlijk advies op locatie en eventuele begeleiding door een coach.

Hoe werkt het?

Het bedrag dat u wilt lenen betaalt u binnen 1 en 10 jaar terug. Extra aflossen is mogelijk: jaarlijks 10% is boetevrij.

Bij de aanvraag moet u een ondernemingsplan én een financieel plan uploaden. Na een eerste check binnen 5 dagen komt een adviseur op bezoek om de plannen te bespreken. Na ongeveer 2 weken hoort u of uw financiering is goedgekeurd.

Voor wie?

Qredits Microkrediet is er voor starters en zzp'ers, maar ook voor bestaande bedrijven. U moet zakendoen binnen Nederland.

Wat kost het?

De leenrente bedraagt 8,75% en staat vast voor de hele looptijd. Deze rente kan worden verhoogd met een risico-opslag van 1%.

Daarnaast betaalt u voor de beoordeling van het ondernemingsplan. Deze kosten liggen tussen €275 en €750, naargelang de hoogte van het krediet. Verder vraagt Qredits €200 voor coaching na verstrekking van de lening.

Bijzondere voordelen

  • Lening met persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide beoordeling van uw bedrijfsplan
  • Makkelijk online aan te vragen
  • Ondernemerstraining cadeau bij goedkeuring

> Ga naar Qredits voor een aanvraag!

Wie is Qredits?

Qredits is een onafhankelijke kredietverlener zonder winstoogmerk voor zakelijke leningen tot €250.000. Het bedrijf is gevestigd in Almelo, maar werkt met regionale adviseurs en coaches.

Wat moet ik verder weten?

Een aanvraag kan enkele weken in beslag nemen. Uw financiële situatie wordt ook getoetst bij het BKR. Wilt u meer lenen dan €50.000, bekijk dan het MKB-krediet van Qredits.

Belangrijkste kenmerken
Minimale lening-
Maximale lening€ 50.000,-
Rente8,75%
» Bezoek website