Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Iedereen met een goed plan voor een nieuw bedrijf kan bij Qredits terecht voor deze zakelijke lening tot maximaal 50.000 euro. Ook bestaande ondernemers kunnen een aanvraag indienen.

Qredits is een Nederlandse financier die ondernemers op individueel niveau helpt. Niet alleen met een lening, maar ook met persoonlijk advies op locatie en eventuele begeleiding door een coach.

Hoe werkt het?

Het bedrag dat je wilt lenen betaal je binnen 1 en 10 jaar terug. Extra aflossen is mogelijk: jaarlijks 10% is boetevrij.

Bij de aanvraag moet je een ondernemingsplan en een financieel plan uploaden óf een beschrijving van je bedrijf, een toelichting op je investeringsplan en je jaarcijfers. Na een eerste check binnen een paar dagen komt een adviseur op bezoek om de plannen te bespreken. Enkele dagen na dit bezoek hoor je of je financiering is goedgekeurd.

Voor wie?

Qredits Microkrediet is er voor starters en zzp'ers, maar ook voor bestaande bedrijven. Je moet zakendoen binnen Nederland.

Wat kost het?

De leenrente bedraagt 9,95% en staat vast voor de hele looptijd. 

Daarnaast betaal je voor de beoordeling van het ondernemingsplan. Deze kosten liggen tussen €375 en €850, naargelang de hoogte van het krediet. Het coachingtraject is gratis en duurt drie maanden tot een halfjaar.

Bijzondere aspecten

  • Lening met persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide beoordeling van je bedrijfsplan
  • Online aan te vragen
  • Gratis trainingen

Door Redactie Bankenvergelijking

> Ga naar Qredits voor een aanvraag

Belangrijkste kenmerken


Minimale lening-
Maximale lening€ 50.000,-
Rente9,95%

» Bezoek website


> Ga naar Qredits voor een aanvraag


Wie is Qredits?

Qredits is een onafhankelijke kredietverlener zonder winstoogmerk voor zakelijke leningen tot €250.000. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en werkt met regionale adviseurs en coaches.

Wil je meer lenen dan €50.000, bekijk dan het MKB-krediet van Qredits.

Wat moet ik verder weten?

Je financiële situatie wordt ook getoetst bij het BKR.