Ton Hermans

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Het MKB-krediet van Qredits is een zakelijke lening van maximaal 250.000 euro, bedoeld voor zowel starters als bestaande ondernemers. Ook zzp’ers zijn welkom, evenals ondernemers die een bedrijf willen overnemen.

Bijzonder aan Qredits is dat het individueel advies geeft aan starters. Een bedrijfsadviseur komt de plannen bekijken.

Daarnaast werkt Qredits met regionale coaches die de ondernemer persoonlijk kunnen begeleiden bij het opstarten van het bedrijf. Dit is optioneel.

Hoe werkt het?

De lening vraag je online aan. Na een eerste check van het ondernemingsplan komt er een adviseur op het bedrijf. Daarna hoor je of je aanvraag wordt goedgekeurd.

De lening betaal je binnen 1 en 10 jaar terug, middels een vast maandbedrag waarin de rente zit verwerkt. Extra aflossen is onder voorwaarden mogelijk en boetevrij.

Het leenbedrag en de looptijd kies je samen met de bedrijfsadviseur.

Voor wie?

Je doet zaken binnen Nederland. Als basis voor de aanvraag heb je een degelijk bedrijfsplan of een beschrijving van de bedrijfsactiviteiten nodig.

Wat kost het?

Qredits rekent 9,95% per jaar voor het krediet. Sociale ondernemers kunnen lenen tegen 7,95%. De rente staat vast voor de hele looptijd.

Daarnaast rekent Qredits 1,5% behandelkosten.

Bijzondere aspecten

  • Met bedrijfsbezoek en individueel advies 
  • Gratis trainingen inbegrepen
  • Persoonlijke coaching mogelijk

Door Redactie Bankenvergelijking

> Ga naar Qredits voor een aanvraag

Belangrijkste kenmerken


Minimale lening€ 50.000,-
Maximale lening€ 250.000,-
Rente9,95%

» Bezoek website


> Ga naar Qredits voor een aanvraag


Wie is Qredits?

Qredits is een Nederlandse kredietverlener voor het mkb die in elke regio adviseurs en coaches heeft. Qredits is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk.

Wat moet ik verder weten?

Wil je minder lenen dan €50.000, bekijk dan het Microkrediet van Qredits.