Knab breidt korting op zzp-rekening uit

Zzp'ers opgelet, de welkomstactie van Knab geldt tijdelijk voor elke nieuwe zakelijke klant en niet meer alleen voor starters.

Startende zelfstandigen die bij Knab een zakelijke bankrekening openen, hoeven in het eerste jaar maar de helft van de abonnementsprijs te betalen.

Vandaag breidt de onlinebank deze welkomstaanbieding uit naar alle nieuwe zakelijke klanten.

Dat betekent dat iedereen die deze zomer Knab Zakelijk opent maar 30 euro voor de rekening betaalt in het eerste jaar. Daarna geldt de normale vaste prijs van 60 euro per jaar.

Ook 1.000 transacties gratis

Knab Zakelijk is vooral interessant voor zzp'ers omdat de eerste 1.000 transacties kosteloos zijn. Normaal betaal je op een zakelijke rekening een klein bedrag voor elke bij- en afschrijving.

Bij Knab is dat in principe 10 eurocent, maar alleen vanaf de 1.000e transactie. De meeste zzp'ers halen dat aantal niet in één jaar.

Verder zijn ook internetbankieren, eventuele extra rekeningen en een tweede pasje inbegrepen in de vaste abonnementsprijs. Bij de grote banken moet je daarvoor bijbetalen.

Test: beste zzp-rekeningen

In een recente test van Bankenvergelijking kwam Knab Zakelijk als voordeligste zzp-rekening uit de bus. Lees ook meer over Knab Zakelijk in onze productreview.

De nieuwe actie is tot slot ook interessant voor wie elders zakelijk bankiert. Maak je gebruik van de overstapservice van Knab, dan krijg je ook nog eens 50 euro cadeau.

De uitbreiding van de actie geldt tot 31 augustus.

(Bankenvergelijking, 1 juni 2018)

Lees ook:

Welke bankrekening kiest een zzp'er?

Vergelijking kosten zzp-rekeningen