José Mast

Bankenvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

SNS Compleet betaalrekening

aanvragen


SNS Compleet


SNS Compleet is een betaalrekening met een paar handige extra’s. Een tweede pasje is inbegrepen, je mag drie dagen per maand gratis rood staan en je meeste aankopen zijn dertig dagen lang verzekerd.

SNS Bank scoort goed op klantvriendelijkheid. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond én van Bankenvergelijking. Bovendien kun je met vragen terecht bij SNS Winkels.

Geen meerkosten voor extra pasje

Een belangrijk voordeel van SNS Compleet is dat je zonder bijbetalen pasjes kunt krijgen voor iedereen die toegang heeft tot de rekening. Dat kan een tweede rekeninghouder zijn of een gemachtigde.

Gratis rood staan mag drie dagen per maand tot 2.500 euro. Wil je langer kunnen rood staan, dan moet je dit apart aanvragen. Na drie dagen betaal je rente.

Aankoopverzekering

De betaalpassen hebben net als de meeste creditcards een aankoopverzekering. Dat betekent dat je aankopen verzekerd zijn tegen verlies, diefstal en beschadiging tot dertig dagen na aankoop.

De verzekering geldt niet voor alles. Zo zijn tickets, motorvoertuigen en zakelijke aankopen niet verzekerd. Voor smartphones en computers gelden maximale vergoedingen.

Tot slot biedt SNS Compleet enkele handige tools. Zoals een digitaal huishoudboekje en automatisch overboeken naar de bijbehorende spaarrekening bij een ingestelde bovengrens.

Bijzondere aspecten

  • Goed bereikbare, behulpzame bank
  • Beste klantenservice volgens Bankenvergelijking
  • Gratis extra bankpas
  • Aankopen met de pinpas zijn tijdelijk verzekerd

- Waardering klantenservice: 9,3
- Score duurzaamheid: 9,0 / 10

Door Redactie Bankenvergelijking

> Open hier SNS Compleet

Belangrijkste kosten en kenmerken
(tarieven per 1 juli 2024)


Jaarlijkse kosten rekening€ 53,40
Tweede betaalpas€ 0,-
Extra betaalrekening€ 53,40
Inclusief creditcard?Nee
Prijs optionele creditcard€ 35,-
Rente positief saldo0,01 % (tot saldo van € 5.000)
Rood staan12,00 %
Pinbetaling buiten eurogebied1,20 %
Wisselkoersopslag0,00 %
Mobiele appJa
Online kasboekjeJa
iDeal mogelijk?Ja
DepositogarantieNederlandse
Leeftijd18 jaar

» Bezoek website


> Open hier SNS Compleet


Waar staat de SNS Bank voor?

SNS Bank krijgt dikke voldoendes voor het investeringsbeleid. De bank geeft gematigde bonussen en investeert niet in wapens en ook niet in bedrijven die mensenrechten, arbeidsrechten of dierenwelzijn schenden.

SNS Bank is onderdeel van de Volksbank, net als ASN Bank en Regiobank. Je geld bij deze banken samen wordt tot 100.000 euro beschermd door het depositogarantiestelsel.

Wat moet ik verder weten?

SNS Compleet kun je ook openen als gezamenlijke rekening.

Het cijfer voor duurzaamheid is de beleidsscore/praktijkscore van de bank volgens de Eerlijke Bankwijzer. De waardering voor de klantenservice is een eigen test van Bankenvergelijking.


Lees ook onze review: Wat voor een bank is SNS?